2023.04.13 Hybrid-seminar: EU’s batteriforordning – produktudvikling og affaldshåndtering på nye veje?

DAKOFA (Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer) afholder i samarbejde med Miljøministeriet et informationsmøde om den nye EU batteriforordning, som bygger på den foreløbige politiske enighed, en trialog-aftale, mellem Rådet og Parlamentet om Kommissionens forslag. Den nye forordning skal styrke bæredygtigheden og regulere batteriernes samlede livscyklus fra produktion til genbrug og genanvendelse og vil gælde for alle batterier, herunder alle udtjente batterier. Det fælles informationsmøde gennemføres som et hybridseminar uden beregning for deltagerne.

Tidspunkt: 13. april 2023 kl. 12.30 – 15.30

Sted: DAKOFA, Vesterbrogade 149, bygning 8 4.sal, København V (samt online samtidig)

Tilmelding: via DAKOFAs hjemmeside her

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2023-04-13-hybrid-seminar-eus-batteriforordning-produktudvikling-og-affaldshandtering-pa-nye-veje.htm