Return to About DBS

Medlemsskab

Tak fordi du har valgt at melde dig ind i DBS!

 • Vi har valgt at dele DBS – og dermed dine muligheder for engagement – op i tre sektioner, disse skal i samspil kunne gribe hele værdikæden lige fra forskning, udvikling over brug og genbrug af batteriteknologier.

  Vi opkræver et årligt medlemskontingent på 200 kr eller 2000 kr afhængig af om der ønskes hhv. personligt eller firma/institut medlemsskab. Ved firma/institut medlemsskab har alle medarbejdere adgang til DBS arrangementer til medlemspris.

  Du kan frit melde dig ind i én eller flere af Dansk Batteriselskabs sektioner ved at tilkendegive interesse nedenfor.
 • Valg af medlemsskab (du kan frit vælge flere typer)

 • DBS Industry

  Denne gruppe er for alle virksomheder med batteri-relaterede interesser herunder anvendelse, integration, handel, håndtering, udvikling, test eller serviceydelser.
  Eksempler på deltagere:
  Danish Power Systems, Lithium Balance, Bio-Logic SAS, Danish National Metrology Institute, Haldor Topsøe A/S, Danish Technological Institute, GN Hearing A/S, Banke Accessory Drives, ACTEC A/S, Schneider Electric, etc. • DBS Research

  DBS Research er naturligvis for aktører med et virke inden for akademika, forskning og udvikling af batteri- og lagringsteknologier. Gruppen omfatter dog ligeledes interessenter der er nysgerrige på de nyeste undersøgelser ift. forretningsmæssige og teknologiske virksomhedssammenhænge.

  Eksempler på deltagere:
  University of Southern Denmark, Aarhus University, Aalborg University, DTU Energy Conversion, etc. • DBS Groups

  Dette er for den aktive deltager i klyngen. DBS Groups er dynamisk og skal gribe deltagernes specielle og specifikke interesser. Her får du muligheden for at dykke ned i aktuelle emner samt udforske muligheder og udfordringer. Du er velkommen til at foreslå et nyt emne nedenfor.


 • Næsten færdig

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/about-dbs/membership