2018-10-24 Batteriteknologier og lagring – til fremtidens energisystemer

I takt med at verdens energisystemer i højere grad baserer sig på vedvarende, fluktuerende energi fra vind og sol, kommer vi nærmere et paradigmeskift i måden, vi producerer og forbruger energi på.

Vi står lige midt i skiftet fra et paradigme karakteriseret ved en forbrugsbaseret energiproduktion til produktionsbaseret energiforbrug, og det øger behovet for at finde nye løsninger på energieffektive løsninger og energi-lagring. Mulighederne er mange, og eksempelvis batteriteknologi vinder frem, ført an af bl.a. effektivitetsgrader og kostreduktioner, som muliggør bred industriel anvendelse af batterier.

Dette spændende dansk-tysk arrangement har fokus på batteriteknologier og batterianvendelse i forskellige applikationer såsom arbejdskøretøjer, bygninger, decentral energidistribution, mindre industrielle applikationer mm.

Deltag, få ny viden og mulighed for at engagere dig i en specifik battericase. Dagen byder også på en rundvisning på Mads Clausen Instituttet ved Syddansk Universitet med udgangspunkt i det nye Center for Industriel Elektronik.

Find dagens program HER.

Tid & Sted

Onsdag d. 24. oktober 2018
kl. 09.30-15.00

Alsion
Alsion 2
6400 Sønderborg
Danmark

Arrangementet er gratis.

Obs: Der tilbydes simultantolkning hele dag

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/batteriteknologier-og-lagring-til-fremtidens-energisystemer.htm