2022.12.01 Avanceret Energilagring 2022

Tid og sted: Den 1. december 2022 hos Teknologisk Institut i Århus.

Teknologisk Institut har endnu engang fornøjelsen af at byde velkommen til konferencen Avanceret Energilagring, der i år bliver afholdt den 1. december. Du kan glæde dig til at høre en række spændende oplæg, heriblandt BEOF om fremtidens kraftværk med flere energilagringsteknologier og DTU om termisk energilagring til procesvarme.

På dagen vil der også være rig mulighed for at diskutere løsninger og muligheder med dit faglige netværk. Du vil få muligheden for at få en rundvisning i instituttets nyeste laboratorium, FastChargeLab, som understøtter udviklingen af energilagring og anvendelse af batterisystemer samt imødekommer intelligente energisystemer.

Tilmeld dig konferencen herunder for at få den nyeste viden om energilagring og indsigt i energisystemet.

Tilmeld dig konferencen her

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2022-12-01-avanceret-energilagring-2022.htm