2019-11-28 Konference om Avanceret Energilagring

Energilagring får stadig større samfundsmæssig relevans, når fluktuerende sol og vind i stigende grad skal dække det danske energibehov.

Teknologisk Institut ønsker med konferencen om avanceret energilagring at give et overblik over nye teknologier og aktuel status på forskning i energilagring. Fokus varierer fra år til år, men lagring i batterier, avanceret termisk lagring og integration med elnettet er en del af temaerne.

Besøg i Teknologisk Instituts laboratorier, som arbejder med energilagringsteknologi vil også være på programmet. Derudover vil der være tid til at networke med øvrige deltagere og diskutere teknik eller samarbejde med Teknologisk Institut.

Dette års konference afholdes den 28. november på Teknologisk Institut i Aarhus.

Læs mere om konferencen her: https://www.teknologisk.dk/ydelser/konference-om-avanceret-energilagring/38681

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2019-11-28-konference-om-avanceret-energilagring.htm