Hvad er DBS Industry?

DBS Industry henvender sig til dig, der arbejder med fx anvendelse, integration, håndtering og udvikling af batterier. Dit produkt/løsninger behøver på ingen måde være et batteri i sig selv, men blot have et batteri tilknyttet for at kunne fungere.

Batterier ses i DBS Industry som en teknologi, der muliggør, at funktionen af produktet er i centrum, hjulpet på vej af batteriets kvalitet. DBS Industry arbejder netop med at sikre, at den nyeste viden om batterier kommer udviklingen af nye batteridrevne produkter til gode.

Formålet med DBS Industry er at give dig den viden, der skal til, for at du kan udvikle din teknologi/produkt og dermed opnå en højere performance, ny anvendelsesmetode eller lignende, som gør dit primære produkt bedre. Det gør vi ved at afholde en række målrettede workshops og tema-arrangementer, hvor vi deler viden og faciliteter samarbejder mellem medlemmer og aktører.

Baggrunden skal findes i den rivende udvikling af batteriteknologi. Den udvikler sig hurtigere end nogensinde før, og batterierne i dag bliver mindre, mere kompakte og mere effektive end tidligere. Det gør dem i stand til at yde nye og bedre formål. Det er både mobiltelefonen og senest elbilen gode eksempler på.

Vi har sikkert ikke endnu set det fulde potentiale af batterier og deres udvikling – måske du har det nyeste skud på stammen til en unik batteriteknologi.

Er du i en virksomhed, der arbejder med et batteridrevet produkt, er DBS Industry helt sikkert noget for dig.

Fakta: Initiativtagerne bag DBS Industry er bl.a. ATV, DTU, CLEAN, Transportens Innovationsnetværk og Danish Battery Society.

Læs mere om vores aktiviteter

Kontakt

Claus Meineche
Lars Barkler
Lars Overgaard
Per Jørgensen-Møller

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/hvad-er-dbs-industry