Deltagerrekord til Nordbatt 2019 konferencen

I sidste uge afholdt Dansk Batteriselskab den nordiske batterikonference Nordbatt 2019. Konferencen løb over tre dage (25-27 september 2019) med mere end 50 indlæg fra danske og nordiske forskere. Det lykkedes at opnå deltagerrekord i Nordbatt konference-rækken med 168 deltagere, hvilket også gør det til det største arrangement i Dansk Batteriselskab. Fra bestyrelsen skal lyde en stor tak til DTU for at lægge lokaler til og til alle de medlemsvirksomheder og organisationer, der har bidraget med indlæg og deltagere.
I forbindelse med konferencen har vi arbejdet med at professionalisere det nordiske samarbejde.  Det gør det lettere at opsætte nordiske samarbejder og der er allerede en aftale om samarbejde inden for industriel genanvendelse af batterier. Hvis du har ønske om et bredere samarbejde indenfor dit område, så hjælper vi gerne med at skubbe dette i gang.
Den næste nordiske batterikonference (Nordbatt 2021) vil blive afholdt på Chalmers University, Gøteborg, Sverige, september 2021.

Nedenunder er vist billeder fra Nordbatt 2019 konferencen. Herunder bl.a. billeder fra to Breakout Sessions omhandlende adskillelse af lithium batterier og besøg på en af Helsingør-Helsingborg batterifærgerne.

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/deltagerrekord-til-nordbatt-2019-konferencen.htm