2022.01.25 Webinar: Batterier til fremtidens robotindustri

Den danske robotindustri har på få år placeret sig på verdenskortet som et hotspot for lovende startups og forskning i verdensklasse. Men konkurrencen på det globale marked stiller krav til fortsat innovation og fokus på konkurrenceparametre som eksempelvis driftssikkerhed og bæredygtighed – områder, hvor batteripakken spiller en væsentlig rolle.

Derfor inviterer Dansk Center for Energilagring og Odense Robotics til et fælles webinar om batterier i robotindustrien. Her vil der være fokus på hvordan robot- og batteriindustrien  kan samarbejde om at fremme udviklingen af batterier og batteristyring specielt målrettet robotindustriens behov.

Arrangementet er gratis for alle med professionel interesse i robot-/drone- eller batteriområdet. Webinaret skal ses som en kort og gensidig introduktion til de forskellige sektorer og hvilke synergier der eventuelt kan findes mellem batteriudviklingen og robotindustrien i Danmark. Såfremt der er interesse for at gå videre med emnet, vil der blive fulgt op med en fysisk workshop i løbet af 2. kvartal 2022.

Dato og tidspunkt: 25. januar 2022. Kl. 15.00 – 17.00

Program og tilmelding: https://daces.dk/webinar-batterier-til-fremtidens-robotindustri/

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2022-01-25-webinar-batterier-til-fremtidens-robotindustri.htm