2021.12.02 Avanceret Energilagring 2021

Tid og sted: Den 2. december 2021 hos Teknologisk Institut i Århus.

Teknologisk Institut gentager succesen fra tidligere år og har derfor fornøjelsen af igen at kunne invitere til konferencen Avanceret Energilagring. Årets program er sammensat, så der åbnes op for forskellige perspektiver på nye og lovende teknologier inden for termisk og elektrisk energilagring
– både på den danske og internationale scene.

I løbet af dagen vil deltagerne høre en række spændende oplæg, heriblandt Intelligent Energi om rammevilkår for energilagring i det danske energisystem, DaCES om energilagringens rolle i den grønne omstilling og Energinet om lagring i et internationalt perspektiv.

Deltagere kan desuden blive klogere på aktuelle forskningsaktiviteter, høre om EUDPs perspektiv på det fleksible energisystem og få rig mulighed for at netværke over frokosten eller en kop kaffe i løbet af dagen.

Se program og tilmeld dig her: https://www.teknologisk.dk/kurser/avanceret-energilagring-2021/k91091

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2021-12-02-avanceret-energilagring-2021.htm