2019.09.10 Lithium-ion Batterier: Introduktion, anvendelser, marked og perspektiver

Lithium-ion batterier er en forudsætning for mange nye teknologier. De falder hurtigt i pris, stiger i ydelse og gør stadigt flere applikationer rentable. De skal dog styres nøje for at være sikre, fungere godt og holde længe. Hør om perspektiverne ved foredrag af Lars Barkler, CEO i LiTHIUM BALANCE A/S og bestryrelsesformand i DBS.

Energilagring med batterier er i stigende grad en forudsætning for mange nye teknologier så som elbiler, smart phones og tablets, smart grids, robotter m.fl.. Det er gjort muligt med lithium-ion batteriet, som hurtigt falder i pris, stiger i ydelse, og gør stadigt flere batteridrevne applikationer rentable. Der er mange typer af lithium-ion batterier, som hver især har deres fordele og ulemper. Det er samtidigt en batteriteknologi, som er følsom overfor forkert brug, og skal styres nøje for at være sikkert, fungere godt og holde længe. Dette indlæg giver en introduktion til lithium-ion batterier, deres anvendelser, markeds-udviklingen og de fremtidige perspektiver.

Arrangør: IDA
Tid: Tirsdag d. 10. september 2019, kl. 19:00 – 21:00
Sted: EY Huset, Værkmestergade 25, 15 sal, 8000 Aarhus C

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 9. september 2019, kl. 14.00
Link: https://ida.dk/event/332804

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2019-09-10-lithium-ion-batterier-introduktion-anvendelser-marked-og-perspektiver.htm