2019-11-20 Smart Grid energiløsninger (Energy storage for deep-decarbonisation)

Tid: 20. November kl. 12.30 – 17.15

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Pris: Gratis

Under IEA findes et netværk som arbejder med rammebetingelserne for fremtidens elnet. Netværket hedder ISGAN (International Smart Grid Action Network). Netværket inviterer den danske branche inden for smart grid-energiløsninger til et seminar den 20. november på Teknologisk Institut i Taastrup.

Formålet er at belyse mulighederne for, hvordan energilagring kan spille ind i Smart Grid udfordringen i Danmark. Desuden er formålet at diskutere, hvordan smart grid understøtter et fleksibelt energisystem i fremtiden. Der vil bl.a. være indlæg fra DTU, Seas-NVE og Teknologisk Institut.

Læs mere og tilmeld dig herunder: https://www.conferencemanager.dk/ISGANAnnex7

Permanent link to this article: http://batteriselskab.dk/arrangementer/2019-11-20-smart-grid-energilosninger-energy-storage-for-deep-decarbonisation.htm